Uitnodiging visie-avond

Beste vriend(in),

Al een aantal jaar brand het op mijn hart Nederland te bereiken met het evangelie. Het is schrijnend te zien dat mensen doelloos en zonder hoop door het leven gaan, terwijl er genoeg mogelijkheden zijn hen te vertellen over Jezus. Wij, die al gered zijn, zijn geroepen om anderen te redden. En zo is saved to save ontstaan. Ik wil niet gelaten toekijken hoe mensen verloren gaan en geloof dat we met elkaar het tij kunnen keren. Nederland gaat gered worden!

Evangelisatiecampanges.
Graag wil ik jou betrekken bij het houden van meerdaagse evangelisatiecampagnes in Nederland. Dit zijn campagnes waarbij lokale kerken betrokken zijn, zodat er een een navolg traject mogelijk is voor pasbekeerden. Tijdens de campagnes zal het evangelie duidelijk klinken en zullen er wonderen plaatsvinden. 

Maastricht
We starten in het voorjaar van 2018 in Maastricht met een meerdaagse openlucht campagne. De Heer heeft in deze stad openingen gegeven om dit mogelijk te maken. Vier dagen lang gaat in het centrum het evangelie klinken vanaf een podium en mensen zullen getuige zijn van een demonstratie van het koninkrijk van God. 

Visieavond.
Ik geloof in de kracht van samenwerking en wil jou daarom graag deelgenoot maken van deze campagne. Daarom organiseer ik vrijdagavond 12 mei een avond waarin ik ga vertellen over de visie en jouw eventuele rol hierin. Er kunen deze avond uitgebreid vragen worden gesteld. Samen gaan we kijken naar een doeltreffende manier hoe we Maastricht en de rest van Nederland kunnen bereiken met het evangelie. 

Conreet:
Wat: Visie avond evangelisatiecampagne Maastricht
Waar: Het Forum, Berencamperweg 10, Nijkerk
Wanneer: Vrijdagavond 19 mei van 20:00 tot 21.30 uur

Laat je even weten of je erbij kan zijn? Via onderstaande button kan je via Facebook aangeven of je erbij bent. Mailen mag natuurlijk ook. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Met vriendelijke groet, 

Maarten de Vries
Meld je aan via Facebook!
Meer informatie vind je op: www.geredomteredden.nl 
Je kan mij bereiken via:
info@geredomteredden.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*